Freestyle Disco Jazz og Slowdance

En fartsfylt og eksplosivt dansestil. Dansen bygger på energi, spenst og bevegelighet. Det er også mange turnelementer i dansen i tillegg til akrobatiske elementer. Innenfor Freestyle Disco Jazz så har vi en roligere og elegant stil også som heter slowdance. 
Slowdance henter elementer fra flere idretter som moderne dans, ballett, rumba og akrobatikk. Du blir sterk myk og spenstig.

Disco og akro

Denne dansen ligner litt på Freestyle. Her vektlegger vi spenst, mykhet og eleganse. Akro er en sport med mye akrobatikk og spenst. Perfekt for de som turner fra før av eller vil begynne med det. 

Hip Hop

Er en urban dansestil og organisert under Norges danseforbund

Barnedans

Her legger vi vekt på dans og rytme. Barna danser til kjente sanger. Dette er for de aller yngste.


Dans for funksjonsnedsatte (Sjarmtrolla)


Sjarmtrolla er en egen gruppe spesielt for barn og unge med fysisk eller psykisk funksjonedsettelse. Sjarmtrolla er både en dans og turn gruppe.

 

To ganger i året har vi avslutninger hvor barna får vise seg frem med det de har lært. Informasjon om når og hvor vil bli annonsert via e-post. Alle barn mellom 4-20 år kan være med å danse med oss, både gutter og jenter.

 

 

Konkurransedans 

For konkurranseutøvere kreves trening minst to til fire dager i uken avhengig av alder. Konkurransegruppen har et aldersspenn fra 5-23 år. Konkurranseutøvere må også ha jevnlig privattimer for å få etablert en konkurranserutine og øve opp denne sammen med en trener. Konkurranserutinene blir også gjennomgått i konkurransetreningene. Nye utøvere må starte på vanlig freestyle kurs et semester. Konkurransegruppen i dans heter Pointe. Det er omtrent 10 konkurranser i året. De fleste konkurransene gjennomføres på Østlandet. 

For spørsmål ta gjerne kontakt med oss på dans@ullensakergymogturn.no